Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Kuwait

Onroerend goed te koop in Koeweit

Koeweit is een Arabisch land aan de Perzische Golf en heeft een cultureel erfgoed dat teruggaat tot de oudheid. Al Kuwait, de hoofdstad, staat bekend om zijn moderne architectuur, die varieert van wolkenkrabbers tot de duizelingwekkende Kuwait Towers, designtorens die doen denken aan de klassieke betegelde gewelven van moskeeën. Het grenst in het zuiden aan Saoedi-Arabië en in het noorden aan Irak.

Als u van plan bent te verhuizen en op zoek bent naar onroerend goed te koop in Koeweit, is het belangrijk om de trend van de onroerendgoedmarkt in het land te kennen. De vastgoedsector in Koeweit is getuige van een toename van positieve energie die niet op een beter moment had kunnen komen, aangezien de Koeweitse regering een ambitieus twintigjarenplan heeft ondertekend om het toerisme in het land te promoten. Dit is dus een goed moment om onroerend goed te koop in Koeweit te kopen. Daarbij komt nog dat de vastgoedsector enorm heeft geprofiteerd van de aankondiging van de nieuwe verordening inzake directe buitenlandse kapitaalinvesteringen, die bedoeld is om de vastgoedmarkt radicaal te veranderen. Al deze factoren samen geven aan dat de Koeweitse onroerendgoedmarkt, die al in goede gezondheid verkeert, waarschijnlijk verder zal groeien.

Sommige factoren hebben de vastgoedmarkt in Koeweit getroffen, waaronder het vertrek van expats die op zoek zijn naar betere kansen in andere landen, of die ervoor kiezen om terug te keren naar hun land van herkomst. Expats in Koeweit overwegen hun families naar hun land van herkomst te sturen. Ze behouden echter hun geldige verblijfplaats en besluiten als vrijgezellen in Koeweit te blijven. Maar een dergelijke trend zal de huidige situatie in de vastgoedsector verder verslechteren, en de verwachting is dat de huurprijzen verder zullen dalen zodra het ontheemdingbesluit wordt aangekondigd.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Prijs: US $ 112.000 Betalingswijze: 40% van de eerste partij en de rest in termijnen voor een periode van 24 maanden zonder voordelen Grootte: 71 vi...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB